Moderní umyvadlová baterie Hansa DESIGNO s chromovanou výpustí – 51832283

Technické specifikace

Typ baterie: Páková stojánková umyvadlová baterie s výpustí

Materiál: Chrom

Průtok: 6 litrů/minutu

Výška baterie: 18,9 cm

Výška ramínka: 12,6 cm

Popis

Tato moderní umyvadlová baterie Hansa DESIGNO je vybavena chromovanou výpustí, která dodává umyvadlu elegantní vzhled. Díky svému provedení je vhodná pro jakoukoli koupelnu a dokáže se snadno sladit s dalšími prvky v prostoru. Baterie umožňuje průtok vody rychlostí 6 litrů za minutu, a tím ušetří nejen vodu, ale i váš čas.

Výhody

Praktické je také stojánkové provedení, které umožňuje pohodlnou instalaci a snadnou údržbu. Díky chromovanému materiálu se budete moci těšit z vysoké odolnosti vůči korozivním činitelům a snadnému čištění. Vysoká výška baterie umožňuje pohodlné mytí rukou i nádobí, zázemí pro umístění předmětů při úklidu.

Závěr

Stojánková umyvadlová baterie Hansa DESIGNO s chromovanou výpustí je precizně vyrobená a nabízí velké množství výhod. Pokud chcete do své domácnosti přinést prvotřídní kvalitu, neváhejte a vyberte si tuto kvalitní baterii. Koupě této baterie je možná na internetových stránkách nabytekhned.cz.

Baterie Hansa DESIGNO
Baterie Hansa DESIGNO
Baterie Hansa DESIGNO

Příspěvek byl publikován v rubrice Portal a jeho autorem je Portal. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.