Eva Solo Facet: Sada 4 sklenic o objemu 430 ml

Úvod

Prémiová značka Eva Solo je synonymem pro pečlivé zpracování, kvalitní materiály a cit i pro ten nejmenší možný detail. Jinak tomu není ani u jejich nádobí, jež se svým minimalistickým, avšak vysoce funkčním provedením stane dominantou každé tabule.

Eva Solo Facet je nová, moderní řada sklenic od této dánské značky, která zaujme svým jedinečným designem a funkčností.

Popis produktu

Sada se skládá ze čtyř sklenic o objemu 430 ml, což je dostatečný prostor pro nápoj i led. Sklenice jsou vyrobeny z vysokokvalitního skla, které se snadno čistí a stává se tak velmi odolným materiálem.

Sklenice mají unikátní tvar, který odráží světlo a vytváří hru světla a stínů. Díky tomuto tvaru má sklenice i ergonomický tvar a dobře se drží v ruce.

Sada sklenic Eva Solo Facet je víceúčelová a hodí se na použití nejen pro běžné pití, ale i jako sklenice na koktejly a další drinky.

Výhody

Funkčnost a kvalita

Sklenice Eva Solo Facet jsou nejen hezké, ale také velmi funkční a kvalitní. Vyrobeny jsou z odolného skla, které je odolné proti poškrábání. Díky vysoké kvalitě materiálů jsou sklenice i odolné proti teplu a mrazu.

Design

Designově jsou sklenice Eva Solo Facet jedinečné a originální. Unikátní tvar sklenic vám nabídne nevšední hru světla a stínů. Sklenice vyniknou v každé domácnosti a stanou se jejím výrazným prvkem.

Odkaz na nákup

Pokud vás zaujaly sklenice Eva Solo Facet a rádi byste si je pořídili, můžete je zakoupit na stránkách prodejce.

Obrázky

Eva Solo Facet Sklenice
Eva Solo Facet Sklenice v černé barvě

Příspěvek byl publikován v rubrice Portal a jeho autorem je Portal. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.